@joacim har kikat runt lite men hittills ser de ut att ha orimligt bra andrahandsvärde. Särskilt den senaste modellen (som nog ändå är den jag skulle behöva ha).

Är fortsatt sugen på en AppleTV som då kan bli en naturlig fotovisare. Men det känns verkligen som ett historiskt dåligt tillfälle att köpa på sig en AppleTV.

Visa tråd

Foton i ett lugnt tempo (bild ändras var femte minut) är en mys- och nostalgifaktor som vi vill behålla. Frågan är om Google Photos då har blivit mitt enda alternativ?

Visa tråd

Fasen också. Google verkar ha plockat bort möjligheten att visa upp Flickrfoton i viloläget på Chromecast. live-fts.flickr.com/help/forum

@bjoreman jag har alltid uppskattat den tokiga stilen i Prof. Frisby's guider. Hade gärna sett att boken tog mer inspiration från stilen i hans quirky videoguider. youtube.com/watch?v=h_tkIpwbsx

Har äntligen gjort slag i saken och köpt 2020-års album från Bandcamp, satt upp ett hem för FLAC-filerna i nätverket och delat dem till Sonos via Plex.

Visa tråd

@joacim jag ser fram emot att börja dra lite kabel här när vi väl bestämt hur vi ska inreda våra rum. Lägenheten har ännu inte tagit sig ur stadiet "nyinflyttad". Blir bättring under våren.

@joacim då måste jag först lösa trådat nätverk till mina burkar. Just nu vaskar jag all fin bandbredd genom att köra samtliga enheter över otweakat Wi-Fi.

Fibret är helt återfunnet, uppgraderat till gigabit och Telia har betalat tillbaka en slant för de borttappade dagarna.

Ordningen återställd.

Visa tråd

Allt verkar lira som det ska (peppar peppar) men listningen av mina abonnemang är fortfarande lite wonky. Men tänker att jag nog bör avvakta till nästa vecka tills alla beställningar/avbeställningar/felrapporter har tagit sig igenom systemen innan jag bekräftar med supporten vilka abonnemang som bör vara aktiva.

Visa tråd

Den ledande teorin är att det uppstått förvirring mellan vilken adress vårt nya kollektiva avtal skulle aktiveras på. Det ser ut som att någon råkat aktivera ett 1000/1000-abbonemang i mitt namn på vår förra adress.

Visa tråd

@TechnicalKO@aus.social hehe. Sant. Men i det här fallet stämmer det fint. 😄

@joacim hoppas på gigabitlina här jag också när fibret väl hittar hit. ✊

Visa mer
Vattenkylaren.se

Runt vattenkylaren snackar vi nördigheter och roligheter. På svenska.